I DO NOT CONSENT TO BEING ATTACKED IN MY HOUSING BY WITHES IN- WITCH COVEN'S !

 THERE IS A WITCH COVEN THAT COME TO INTENTIONALLY STAND OVER MY BEDROOM AND ESPECIALLY MY BED IN AN ATTEMPT TO STEAL MY ENERGY AND TO CAST SPELLS OVER ME TO CAUSE ME TO SUFFER  HARDSHIPS AND TO CAUSE ME TO LASH OUT AS THIS IS A HUGE INTRUSION AND A VIOLATION OF MY RIGHT TO PRIVACY, AND AGAINST THESE WICKED ACTS MEANT TO HARM GOD'S  CHOSEN AND OR EARTH ANGEL'S 0ACTING AS IF BEING ANEARTH ANGEL IS BAD AND BEING AN EVIL SPELL CASTING WITCH IS SOMEHOW GOOD !! I DO NOT CONSENT TO HAVING EVIL SPELLS DONE AGAINST ME I AM A CHILD OF THEMOST HIGH GOD AND THESE ACT 'S EQUAL AN ATTACK ON MY SPIRITUAL BELIEFS MEANT TO INTENTIONALLY CAUSE ME TO WHATEVER IT IS THAT THEY FEEL DUE TO THEIR  LACK OF RESPECT AND OF THE FACT THAT THOSE WHOHAVE BEEN INFORMED OF THESEATTACKS HAVE YET TO MAKE THESE ACTIONS CEASE AND DISCIST -THEY ALSO WATCH ME AS I BATH INTENDING TO TARGET PARTS OF MY BODY AND CAUSE ORGAN DAMAGE ETC THIS IS AN ALL -OUT- ASSAULT  -AND THIS NEEDS TO BE TAKEN SERIOUSLY AS I DO NOT CONSENT TO THESE SATANIC ACTS !   you have been warned  DO NOT COME AND INVADE MY PRIVACY AND THE SANCTITY  OF MY SPIRITUALITY ! 

Featured Post

Thankful

Truly  Thankful for the support of those I the Community who have sent out positive  uplifting vibes and to my spirit team my behind the sce...

Office of Victims of Crimes -Offers assistance to Victims

"The Office for Victims of Crime, a part of the Office of Justice Programs, U.S. Department of Justice, seeks to enhance victims’ rights and services for all victims across the United States. The Office for Victims of Crime offers a wealth of resources for the crime victims field, including publications, training and technical assistance, funding opportunities, and more."